Overslaan en naar de inhoud gaan

Peuterklas B

Inge De Smet

Leerkracht peuterklas B

Welkom in de Heksje Mimiklas!

Met mijn kleutervoetjes naar de heksje Mimiklas gaan.

Samen spelen, lachen, vertellen en onderzoeken is hier zeker toegestaan!

Heksje Mimi is een lief, vrolijk heksje dat niet bang is om af en toe wat kattenkwaad uit te halen. Samen met haar poes “Bobo” en haar vriend de kabouter, beleven ze heel wat avonturen! Heksje Mimi vertelt deze avonturen dan ook heel graag aan onze vriendjes in de klas.

Heksje Mimi is ook een slaapkop, we moeten ze iedere ochtend wakker maken om samen met ons aan de dag te beginnen! We kijken dan welke dag het is, welk weer het is én we kiezen een helpertje van de dag! Samen ontdekken we dan wat we die dag gaan doen!

We werken steeds enkele weken rond een bepaald thema’s waarin de kleuters volop kunnen experimenteren en ontdekken, knutselen, spelletjes spelen in de verschillende hoeken, bewegen, leren zelfstandig zijn en zelf keuzes leren maken.

Twee maal per week gaan we turnen met juf Eva. Samen met de andere kleuters en juffen van de eerste kleuterklassen kijken we iedere week naar een poppenspel en de juffen spelen ook iedere week tiktak voor ons!

We doen natuurlijk nog zoveel meer, in onze heksje Mimiklas is er plaats voor iedereen! Hou zeker de klasblog in de gaten!

Dikke zoen,

Heksje Mimi

Gerelateerde links
Gerelateerde links