Overslaan en naar de inhoud gaan

Sportdag lagere school: Een dag vol actie, avontuur en teamgeest op 14 september

vrijdag 15 september 2023 - 10:06

Op 14 september genoten leerlingen op onze lagere school van een gevarieerde sportdag met activiteiten zoals danslessen, uitdagend sportmateriaal en avontuurlijke ervaringen, dankzij de inzet van juf Els.

Een spetterende sportdag !

Op 14 september was het een opwindende dag op onze lagere school, want het was tijd voor de jaarlijkse sportdag. Zoals gewoonlijk was het een dag vol actie en plezier, waarbij verschillende sporten en activiteiten werden aangeboden. De sportdag was zorgvuldig georganiseerd en bleek een groot succes te zijn, mede dankzij de inzet van juf Els.

De leerlingen van de eerste graad begaven zich naar sporthal "Ten Rozen". Daar werden ze uitgedaagd met uitdagend en aantrekkelijk sportmateriaal. Ze konden experimenteren met verschillende spellen en activiteiten, waaronder ludieke proeven en samenwerkingsopdrachten. Dit niet alleen om hun fysieke vaardigheden te verbeteren, maar ook om de teamgeest te bevorderen. De eerste graad genoot duidelijk van de toffe activiteiten gegeven door enthousiaste leerkrachten.

Ondertussen bleef de tweede graad op school, waar ze werden ondergedompeld in een verscheidenheid aan activiteiten. Ze werden getrakteerd op lessen in Latijns-Amerikaanse dansen, step aerobic en jiu jitsu. Het enthousiasme was merkbaar, en de leerlingen beleefden plezier terwijl ze nieuwe bewegingen en technieken leerden. Als kers op de taart konden ze ook deelnemen aan een spannend spel met laserguns, wat voor opwinding en competitie zorgde.

Voor de derde graad bracht de sportdag avontuur naar de site van Schotte. Daar konden ze hun adrenaline laten stromen met verschillende opwindende activiteiten. Sommigen kozen ervoor om op de Dender te suppen (stand-up paddling), terwijl anderen de uitdaging aangingen van touwenparcours en teambuildingactiviteiten. Het was een dag vol avontuur en fysieke uitdagingen, en de leerlingen genoten van elke minuut.

Al met al was deze sportdag een groot succes. Alle leerlingen keerden aan het einde van de dag moe maar tevreden terug naar huis, met herinneringen aan een dag vol beweging, teamwork en plezier. Het was duidelijk dat juf Els en het schoolpersoneel veel moeite hadden gedaan om deze dag perfect te organiseren. Deze sportdag zal ongetwijfeld lang in de herinneringen van de leerlingen blijven als een dag vol opwinding en plezier.

 

 

 

Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag Een fantastische sportdag

Klik op een foto om te vergroten