Overslaan en naar de inhoud gaan

Oud-leerlingen delen ervaringen met zesdeklassers over het secundair onderwijs en schoolkeuze

zondag 17 december 2023 - 21:39

Op de laatste dag voor het nieuwjaarsverlof verwelkomden we met veel plezier onze oud-leerlingen terug op hun vertrouwde school. Het is een mooie traditie waar zowel zij als wij enorm naar uitkeken.
Wat deze dag extra speciaal maakte, is dat we van de gelegenheid gebruikmaakten om onze oud-leerlingen te laten vertellen over hun ervaringen in het secundair onderwijs. Ze deelden enthousiast informatie over de school waar ze naartoe zijn gegaan en gaven info aan onze zesdeklassers. Het was leuk om te zien hoe betrokken en geïnteresseerd onze leerlingen waren. Onze leerlingen stelden doelgerichte vragen en toonden een oprechte nieuwsgierigheid. Het was duidelijk dat deze uitwisseling van informatie hen zal helpen bij het maken van een weloverwogen keuze voor hun secundaire school volgend jaar.
Het was fantastisch om te zien hoe onze oud-leerlingen, die ooit zelf in dezelfde positie zaten, nu als inspirerende gidsen fungeerden voor de volgende generatie.
Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs Oud-leerlingen geven uitleg over hun school in het secundair onderwijs

Klik op een foto om te vergroten