Overslaan en naar de inhoud gaan

Onvergetelijke dag bij Circus "Barones"

vrijdag 29 september 2023 - 14:00

Met de ganse school naar circus Barones

Om nooit te vergeten !

Vandaag beleefden alle kinderen van onze school een fantastische dag bij Circus "Barones". Samen gingen ze allemaal gaan kijken naar het circus. De leerlingen werden meegenomen op een reis vol magie en opwinding. Van adembenemende acrobatiek tot komische clowns, van indrukwekkende trapeze-acts tot hartverwarmende dierenshows - elke act was een hoogtepunt op zich.

Vooral de messenwerper zorgde voor kippenvelmomenten met zijn ongelooflijke precisie. De kinderen keken zeer aandachtig toe en het werd soms stil in de zaal, zo gefascineerd waren ze. Hun verwondering vulde de circustent en maakte de sfeer nog specialer.

Een speciale dank gaat uit naar de ouders die als begeleiders mee waren. Zij verzorgden ook het vervoer. Hun betrokkenheid maakte dit alles mogelijk.

Het was een dag die nog lang in onze herinneringen zal blijven.

Iedereen was dolenthousiast over het bezoek aan het circus. Sommigen wilden sommige circusacts nadien uitproberen op de speelplaats...

Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus Alle Duizendpoters naar het circus

Klik op een foto om te vergroten