Overslaan en naar de inhoud gaan

Leuk avontuur in het speelgoedmuseum: ontdekken, spelen en leren!

zaterdag 18 november 2023 - 09:48

Wow, ons bezoek aan het speelgoedmuseum in Mechelen was echt heel leuk! We gingen er niet alleen heen om plezier te hebben, maar ook om te leren. En raad eens? We deden dat als start voor ons nieuw wero/taal thema. Dat maakte het nog leuker!

We mochten zelf spelletjes spelen in het museum. Dat vonden we echt super leuk. En weet je wat nog cooler was? Het bezoek was het begin van ons nieuwe thema: "Vrije tijd en beroepen". Dat betekent dat we alles wat we in het museum zagen, gaan gebruiken om meer te leren over hoe mensen hun vrije tijd doorbrengen en welke beroepen er zijn.

Oh, en weet je wat grappig was? De meisjes vonden de poppen in het museum geweldig, maar ze waren een beetje teleurgesteld omdat ze de poppen niet mochten aanraken. Best jammer, toch?

Nu zijn we zo benieuwd hoe al deze dingen die we gezien hebben, ons gaan helpen om nog meer te leren in de klas. Welke vragen gaan we stellen? Welke discussies gaan we hebben? Het wordt echt super interessant!
Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen Het tweede leerjaar bezoekt het speelgoedmuseum in Mechelen

Klik op een foto om te vergroten