Overslaan en naar de inhoud gaan

Een griezelig leuke Halloweendag op onze school

donderdag 26 oktober 2023 - 22:06

Op vrijdag 27 oktober stond onze school helemaal in het teken van Halloween. Alle kinderen, van de kleinsten tot de oudsten, deden mee en kwamen verkleed naar school. De hele dag door waren de gangen gevuld met heksen, vampiers, enge wezens en andere griezelige figuren. Ook de mensen van de keuken waren enthousiast betrokken bij dit griezelige spektakel en genoten zichtbaar van het gebeuren.

Hoewel er een paar regels waren - geen maskers, nepwapens of nepbloed - toonden de leerlingen hun creativiteit in hun kostuums. In de namiddag organiseerden we zelfs een Halloweenfeest waar de leerlingen konden dansen op griezelige muziek, verzorgd door meester Peter. Het was duidelijk dat niet alleen de leerlingen, maar ook de medewerkers van de keuken er erg van genoten.

Griezelverhalen werden voorgelezen die de kinderen op het puntje van hun stoel hielden. En om het allemaal nog leuker te maken, kregen de leerlingen drankjes, zakjes chips en lolly's om van te smullen.

De Halloween-dag op onze school was niet alleen leuk, maar ook een dag waarop iedereen, inclusief de mensen van de keuken, samenkwam om te genieten van de magie van Halloween. Het was een dag vol lachen, dansen en griezelen, en we zullen er nog lang aan terugdenken als een van de leukste dagen op onze school.