Overslaan en naar de inhoud gaan

Een geslaagd carnavalfeest!

dinsdag 14 maart 2023 - 10:35 Opgelet! Het is mogelijk dat deze inhoud is verouderd

Een ganse dag in het teken van carnaval.

Traditiegetrouw wordt in De Duizendpootjes carnaval heel sterk gevierd. Het carnavalsgebeuren behoort tot een van de hoogtepunten van het jaar. Op vrijdag 10 februari 2024 was het dan ook carnaval met alles erop en eraan. In de voormiddag kwamen eerst de Aalsterse oud-prinsen langs met aansluitend het hoogtepunt van de dag: een optreden van de Aalsterse carnavalprins Prins Vincent!
Na de middag ging onze mooi carnavalsstoet uit in de verschillende straten uit de buurt. Elke klas was verkleed in een bepaald thema. Bovendien zorgde een pompier voor de nodige sfeervolle Aalsterse carnavalsmuziek. Dit resulteerde in heel wat ambiance, onze leerlingen leefden zich helemaal uit. Er werd massaal meegezongen en gedanst, niet alleen door de kinderen, maar ook door de honderden sympathisanten die langs het parcours stonden. 
Na de rondgang werd op de speelplaats de carnavalssfeer doorgetrokken en met de Duizendpootworp maakten we ook nog 5 kinderen gelukkig. Zij hadden de “gouden ajuin” gevangen en kregen een mooie prijs. Eveneens waren vele ouders aanwezig op onze school. Zij konden ondertussen met een koffie, een tas soep of een ander drankje meegenieten van het geslaagde carnavalsgebeuren! Voor velen was het de aanloop en start naar de komende carnaval.

carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval carnaval

Klik op een foto om te vergroten