Overslaan en naar de inhoud gaan

Jeugdboekenmaand: Fiet's Avontuur uitgewerkt tijdens de turnles met juf Els.

maandag 18 maart 2024 - 20:42

Tijdens de turnles voor de Jeugdboekenmaand beleefden de leerlingen het verhaal "Fiet wil rennen" van Bibi Dumon Tak en Noelle Smit met veel plezier.

 Onder leiding van juf Els bewogen ze interactief mee terwijl het verhaal werd voorgelezen. De kinderen renden op de plaats, imiteerden de wapperende veren van Fiet en voelden de wind tegen zich duwen. Ze maakten graafbewegingen, renden tegen de wind in en probeerden zelfs te vliegen en te zwemmen, vastberaden om te blijven rennen.
Het was duidelijk te zien dat de leerlingen genoten van deze les. In De Duizendpootjes zetten we echt in op lezen. We moedigen onze leerlingen hiervoor ook aan. 

jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles jeugdboekenmaand in de turnles

Klik op een foto om te vergroten