Overslaan en naar de inhoud gaan

Een fantastisch carnavalsfeest!

dinsdag 14 maart 2023 - 09:36

Een carnavalsfeest voor en door de kinderen

Traditiegetrouw wordt in De Duizendpootjes carnaval heel sterk gevierd. Het carnavalsgebeuren behoort tot een van de hoogtepunten van het jaar. Na de moeilijke coronaperiode konden we dit jaar terug voluit vieren! Op vrijdag 17 februari 2023 was het dan ook carnaval met alles erop en eraan! In de voormiddag kwamen eerst de Aalsterse oud-prinsen langs, en aansluitend het hoogtepunt een optreden van de Aalsterse carnavalprins Prins Yordi!

Na de middag ging onze mooi carnavalsstoet uit in de verschillende straten uit de buurt. Elke klas was verkleed in een bepaald thema. Een pompier zorgde voor de nodige sfeervolle Aalsterse carnavalsmuziek. Deze zorgde voor heel wat ambiance. De leerlingen leefden zich uit. Er werd meegezongen en gedanst, niet alleen door de kinderen maar ook door de honderden sympathisanten die langs het parcours stonden. Het treintje voor de peuters en de Aalsterse majorettes maakten de stoet nog mooier.

Na de rondgang werd op de speelplaats de carnavalssfeer doorgetrokken en met de Duizendpootworp maakten we ook nog 5 kinderen gelukkig. Zij hadden de “gouden ajuin” gevangen en kregen een mooie prijs. Ook vele ouders waren aanwezig op school. Zij konden ondertussen met een koffie, tas soep of een ander drankje meegenieten van het geslaagde carnavalgebeuren. Voor velen was het ook de aanloop en start naar de komende carnaval.

Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest Een geslaagd carnavalsfeest

Klik op een foto om te vergroten